Blogging

complementaire geneeskunde

Gratis stockfoto met drinkglas, drugs, geneeskunde
Complementaire geneeskunde is in feite niet anders dan enige andere vorm van geneeskunde.picnusgeneeskunde is in feite niet anders dan enige andere vorm van gezondheid.
In de catchdust geneeskunde gebruiken we medicijnen die via de huid worden opgenomen om ons lichaam te genezen. Dit zijn pillen, thee en water en vaak met andere vormen van voedsel en lichaamsbeweging om het immuunsysteem te stimuleren om ziektes te bestrijden. Als je je eigen gezondheid essentiëert door regelmatige gewoonten en gezonde voeding zou je uiteindelijk gezond moeten blijven. Wel, gezond voor wie? Niet voor wie niet de behoefte heeft om gezond te zijn. Roken of te veel alcohol drinken bijvoorbeeld kan een totale verslaving worden en met die gemoedstoestand kunnen roken en drinken uw nieuwe realiteit worden die uw kansen op ziekten nog vergroot.
Hier zijn enkele vormen van complementaire geneeskunde:
De samenvoeging van de twee therapieën van spirituele therapie en alternatieve geneeskunde kan worden beschouwd als een logische progressie.Stoelen zijn nuttig voor mensen met een handicap die moeite hebben met opstaan en vatbaar zijn voor vallen, bijvoorbeeld. Slapers zijn een goed alternatief, omdat zij niet zoveel hulp nodig hebben en in bed kunnen blijven, althans het grootste deel van de tijd, wat een actievere levensstijl bevordert. mank lopen is bijvoorbeeld een optie voor mensen die last hebben van hun been of rug. Combinatiegeneeskunde is een optie voor hen die moeite hebben goed te communiceren met gebarentaal of tolken, en logopedie is een optie voor hen die pijnlijk op hun lichamelijke behoeften zijn ingesteld. Al deze therapieën hebben volgens studies positieve voordelen laten zien, en naarmate het onderzoek vordert zullen er meer worden bestudeerd.
Er zijn ook andere soorten therapieën zoals sensorische integratie, wat betekent dat het lichaam weet welk deel van het lichaam moet worden aangeraakt om de juiste functie en het juiste gevoel te bevorderen. Sommige van deze behandelingen zijn geschikt voor bepaalde leeftijdsgroepen, bijvoorbeeld voor baby’s en kinderen.
Als we kijken naar ziekte en kwalen bij onszelf, is het duidelijk dat we iets verkeerd doen. Hoe kunnen we iets rechtzetten als we deel uitmaken van het totale schema der dingen? Een van de redenen is dat we, wanneer we ons verzetten, in onszelf drukpunten creëren die vervolgens bepaalde blokkades kunnen veroorzaken. Deze blokkades kunnen dan blokkades opwerpen voor de fysischealliteratie van de universele energie en voor spiritueel inzicht.
Hoe kunnen we voorspoed en overvloed in ons leven creëren?
Door ons te omringen met vrienden, familie en de gemeenschap, door spiritueel advies of meditatie. Dit zijn eenvoudige stappen die iedereen kan doen om de kwaliteit van zijn leven te verbeteren. Kijk naar alle vormen van therapie die overwogen en toegepast worden op je leven, deze hebben allemaal gemeen dat ze werken-rechtvaardigheid zijn (zoals Paulus het zo harteloos uitdrukte), die je in goed gezelschap van God en engelen brengt.
Een therapeut zou nooit moeten proberen iets te doen om u “verkeerd” te maken. Goed of fout is een aangeleerd gedrag. De onderliggende reden voor een therapeut die zo’n poging doet, is dat hij nog niet de kunst geleerd heeft zich te voegen naar de morele normen van de maatschappij en van anderen en die te aanvaarden, dus betwist hij die normen, niet begrijpend dat hij uiteindelijk niet anders is dan ieder ander en dat wat hij doet niet anders is dan wat ieder ander doet. Zij sluiten elke levensfase af die groei of openbaring zou kunnen laten zien en dwingen een probleem voor te leggen in de naam van iets te “repareren”. De enige echte oplossing is voortdurende introspectie, die niet kan worden aangeleerd.
Wijsheid is het vermogen om in alle dingen de weg van de natuur te zien. Dit is waar voor rijkdom en zovelen zijn zo rijk in spirituele dingen maar zo weinigen in fysieke werkelijkheden. Spirituele verlichting is de aard en de essentie van ons wezen, dus moet het weerspiegeld worden in iemands beslissingen om te creëren, te bewegen en te leven. De twee polen van dwaling zijn rijkdom en onwetendheid en wanneer een van beide aanwezig is, begeren we het andere. Wanneer het ene ontbreekt, is armoede aanwezig en wat de een de ander predikt, kan zo zijn.
De Kracht van de Keuze is wat wij gebruiken om ons ofwel te onderwerpen aan het universum en het te verheerlijken, ofwel er tegenin te gaan. Onwetendheid is het Kwade en dwaling is het Goede, dus door onze eigen vrije wil moeten wij de kracht van het denken illustreren en actief onze omgeving uitdagen.