AirPods

De voordelen en nadelen van AirPods.

Airpods pro case kopen

Hoewel er geen directe verbinding is tussen AirPods en iPhones, kunnen AirPods met Apple’s 30 GB iPod Passport wel iPhone-laden opladen. Dat betekent dat je je iPod direct vanaf je iPhone kunt opladen en naar MP3-nummers kunt luisteren, zonder eerst iTunes te hoeven doorlopen.

De batterij van een iPod voorziet hem van stroom, en geeft hem het geheugen en de ruimte om meer muziek en video’s op te slaan. Zonder batterij zou je steeds naar iTunes moeten gaan als je nieuwe muziek of video’s aan je muziekbibliotheek wilt toevoegen. En je kunt je iPod of iPhone alleen via een kabel opladen – de USB-verbinding is te traag voor muziek.

Maar nu kun je je iPod of iPhone gemakkelijk opladen via een draadloze methode. Dat is echt handig, vooral als je haast hebt. “Hier is mijn handpistool. Ik knal even datagement…”, zeg je tegen je assistent terwijl je op je vliegtuig wacht.

Dus met AirPods en de MP3-speler kun je elk telefoontje beantwoorden, elk soort muziek op de iPod zetten (die echt klein is vergeleken met de MP3-speler), elk soort bestand downloaden van het internet en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt is een iPod of iPhone.

Nu, hier is een ander voordeel van AirPods. Het is heel gemakkelijk om naar je muziek te luisteren. Doe je AirPods in en plug ze in een luidsprekersysteem (welke al is ingesteld) overal in het huis. Het systeem zal het geluid naar je speakers sturen. Het beste van alles is dat je ook een iPod of iPhone kunt gebruiken. Dus als je een MP3-speler hebt of een telefoon die een hoofdtelefoon gebruikt, kun je naar beide luisteren.

Dit zijn dus de voor- en nadelen van AirPods. Je kunt kiezen tussen goed en slecht. Natuurlijk, als je een zelfverklaarde muziekverslaafde bent, zie je misschien het kleine witte vinkje ergens op de neus van je AirPod. Maar als je alleen het geluid hoeft te horen, is het meer dan genoeg. Ik weet dat het moeilijk is om een goede review te vinden voor deze gadget, maar ik zal mijn best doen om de voors en tegens van deze geweldige draadloze gadget in evenwicht te brengen.

Ik denk dat AirPods cool zijn. Ze zijn draagbaar. Je kunt ze opladen in de auto. Ze zijn geen antwoord op mobiele telefoons. En als je je AirPods niet kunt vinden of opladen, kun je de hele muziekbibliotheek naar je AirPods verplaatsen. Het is stabieler en je hebt geen andere apparaten nodig om naar je muziek te luisteren.

Natuurlijk ben ik dol op mijn AirPods. Ik denk niet dat je nog met een draadloze muziekspeler kunt rondlopen zonder. AirPods en iPhones gaan geweldig samen. Je kunt de muziek in je iPod hebben en dat is een groot voordeel. Natuurlijk zullen je behoeften anders zijn. Ik ben een muziek ingenieur, geen DJ. Dat is waarom ik deze gadget zo leuk vind. Het is draagbaar, kan worden opgeladen en past zelfs in de broekzak!

Als je klaar bent om er een te kopen, moet je weten dat ze groter kunnen zijn dan het formaat van de iPod. En hoewel je geen muziekliefhebber hoeft te zijn om een AirPod te gebruiken, moet je misschien toch je muziekcollectie bijhouden. Maar als je dit niet wilt doen, is het een goede optie om gewoon een pak AirPods te kopen. De batterijduur zal ook langer zijn. Daarom moet je goed nadenken wat je eigenlijk nodig hebt.

Vervolgens moet je ook bedenken wat voor soort muziek je eigenlijk graag naar luistert. Ik weet zeker dat u muziek selecteert die kan oplopen tot honderden nummers. Hoe organiseert u die? Bewaar je nog steeds alle liedjes die je vorig jaar hebt geschreven? En wat met diegene die je al jaren niet meer geschreven hebt? Over een paar jaar zult u blij zijn dat u dat gedaan hebt.