Blogging

Hoe gebruikt u uw draadloze spionageapparatuur

Surveillance straat camera in stad en iconen​​​ foto

verkenning of inspectie?

Er zijn een heleboel verschillende dingen die de reden kunnen zijn waarom uw personeel u bespioneert met uw draadloze spionageapparatuur. Het kan in hun normale werkomgeving zijn of misschien in hun huis. Wat als zij deze apparaten zouden gebruiken om u te bespioneren terwijl u met behulp van uw draadloze Spy Cams aan Unknown Numbers Encryption (UED) doet? Ze zouden in staat kunnen zijn om sommige van uw beveiligde gegevens te lezen, zoals uw bankrekeninggegevens of misschien uw credit card gegevens. Dus wat gaat u doen?

Wel, aangezien u de spionageapparaten hebt gekocht, kunt u ze goed instellen. Allereerst moet u de spy cams loskoppelen van de computer terwijl u het apparaat in kwestie gebruikt. Op deze manier zullen ze niet in staat zijn om uw tekstberichten of andere informatie die op het apparaat is gedownload te lezen. Om dit gemakkelijk te maken, kunt u de kleinere modellen van spy cams kopen, zodat u zich nog gemakkelijker kunt verbergen.

Ten tweede moet u de kabels en de draden van de spy cams loskoppelen voordat u ze uitschakelt. Dit klinkt waarschijnlijk nogal verwarrend voor u omdat u zou kunnen denken dat u het apparaat nog steeds kunt gebruiken als alle draden en kabels nog zijn aangesloten. Dit is niet waar. De spy cams zijn meestal zo klein dat ze gemakkelijk in de kleine poort aan de achterkant van uw computerbureau kunnen worden gestopt.

Maar zou het niet geweldig zijn als u de spionageapparaten nog steeds zou kunnen gebruiken, zelfs als ze zijn uitgeschakeld? Natuurlijk kunt u nog steeds enkele van de basisvragen van de sms-dienst beantwoorden, zoals hoeveel sms'jes u verstuurt en hoeveel u gaat wachten tot u weer een sms'je of een telefoontje van die site krijgt. U kunt ook enkele van de gratis VoIP (voice over internet protocol) telefoons proberen die beschikbaar zijn. Deze zijn ontworpen om het mogelijk te maken om te bellen en gebeld te worden, maar ze kunnen maar zo veel. Zelfs de basistelefoons kunnen alleen sms'en.

Er zijn twee basis dingen die u kunt doen aan uw spy cams en internet beveiliging. Het eerste wat u moet doen is uw IP adres beveiligen. Dit is in principe zodat elke keer dat een web pagina of een email van jou wordt verzonden het van jouw IP adres komt en niet van een of ander anoniem IP.

En om je IP te verbergen hoef je alleen maar een van de bovenstaande dingen te doen. Het beste aan deze twee opties is dat je nauwelijks een verschil zult merken in je surfervaring. Je kan misschien naar een gewone website gaan zoals Facebook of MySpace en niets merken omdat je waarschijnlijk alleen een paar icoontjes ziet die zeggen dat er een soort activiteit op je computer plaatsvindt.

Maar als je een gebruiker bent van HideIPVPN zou je aandacht willen besteden aan het IP adres omdat dit het enige is dat je zal laten surfen op de rest van het internet.

En tenslotte, zou je de DNS servers die op je computer staan kunnen veranderen naar degene die niet te nauw geassocieerd zijn met je IP adres, op deze manier kun je het aantal mensen verminderen die het verkeerde idee krijgen en geloven dat je een nep IP gebruikt. Om dit te doen, moet je een beetje graven. Je moet of de taakbalk gebruiken en de taak "verberg IP" vinden en dan de instructies volgen om je IP adres te veranderen of je kan een software zoals HideIPVPN gebruiken die makkelijker te gebruiken is en niet te lang duurt om op te zetten.   Mobiel reparatie Nijmegen

De reden dat deze service bescherming biedt is dat de servers van deze serviceingerceptische proxies zijn. Dit betekent dat je IP niet gestolen kan worden of dat andere proxies er niet op in kunnen breken.

Maar hoe weet men dat deze HideIPVPN dienst van voordeel voor hem zal zijn? Nou, omdat het speciaal is samengesteld om eruit te zien als een gewone gebruiker en zal daarom je verbinding niet vertragen als je het gebruikt. Het moet er ook uitzien als een legitieme gebruiker omdat het niet in staat zal zijn om iemand voor de gek te houden die het niet verwachtte.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze dienst en het is vooral goed te gebruiken wanneer u sites bezoekt die beeld- of videocompressie hebben. Dit zal u toelaten om video's te bekijken zonder de tekstballonnetjes te zien die de hosts blijkbaar naar u sturen.

Het aantal sites dat je met deze software kunt bezoeken is onbeperkt omdat het compatibel is met een groot aantal platforms en dat omvat FTP, HTTP, Login.BI Forums, Facebook, Twitter, MySpace.